G00d N3ws.




Στα σημαντικά. Κάτι τέτοιες στιγμές η τεχνολογία μου φαίνεται ευλογία ( κυριολεκτικά ). Δείτε το video που ακολουθεί και θα καταλάβετε τι εννοώ.

Αντίστοιχα projects υπάρχουν και για τα άτομα με προβλήματα όρασης. Άντε ρε παιδιά να γίνει και κάτι για τον καρκίνο και το AIDS.

Στα άλλα νέα. Βγήκε η Open Source ταινία μικρού μήκους Big Buck Bunny. Πολύ ωραία. Φανταστικός σχεδιασμός, LMAO χαρακτήρες ( ιδικά ο brain damaged σκίουρος !!! ). Το κατέβασα σε 1080p (Torrent link).

Κλείνοντας τα Tech News. Να πω ότι βγήκε η Beta 1 του KDE 4.1 και μόλις βγει σε Kubuntu package θα περάσει ένα ωραίο test, μιας και που θα το χρησιμοποιώ στο Main System.

Κάτι ακόμα. Ρε παιδία, αυτός ο Tom Morello τι κάνει...??? Με ενέπνευσε να πειραματιστώ πολύ με τον ήχο τη κιθάρας μου. Πλέον στην ηχητική συνηθίζω εκτός απ' τα oriental στοιχεία να παίζω και "τουμπερλέκι" στο σώμα της κιθάρας, όπως επίσης ποσπαθώ να παίζω με τα δυο χέρια στα τάστα. Πέραν αυτών. Στην ηλεκτρική, σήμερα έβγαλα μια μελωδία με Blues/Metal ροές και επιρροές. Στο Metal κομμάτι, παίζω με ένα στυλό που έχει μεταλλικό κλιπ και πλαστικό καπάκι. Έτσι όταν κάνο slam με το κλιπ του στυλό ακούγετε ένας πολύ γεμάτος μεταλλικός bass ήχος ( χώρια τα X-tream cool screams που κάνει ), τραβώντας με το στυλό την χορδή προς τα κάτω γίνεται το έλα να δεις. Σαν να τραβάς tremolo και να έχει 5 FX μαζί και όλα αυτά με ένα καπάκι του στυλό στο δάκτυλο !

Γιατί η μουσική γιατρεύει:

0 comments: