K και τσουρουφλάει !

KDE 4.0.x λοιπόν. Ναι, είναι πάρα πολύ Kool, αλλά έχει και bugs. Δυστυχώς μερικά από αυτά είναι ακραίος ενοχλητικά ! Το Plasma δεν δουλεύει ακόμα όπως θα έπρεπε, δεν μπορώ να βάλω plasma themes χωρείς compile, για έναν ανεξήγητο λόγο δεν μπορώ να κάνω share φακέλους, κάτι παίζει με τα copy & paste και μερικά από τα χαρακτηριστικά που θέλω δεν υπάρχουν ( Akonadi, Nepomuk, Amarok 2 ( ΝΑΙ ΕΊΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΌ ). Qt4.5 ), δεν νομίζω να ξέχασα τίποτα. Κατά τα άλλα πάει καλά. Από ότι ξέρω αρκετά από αυτά έχουν λυθεί στο KDE 4.1 ( εκτός από το share part, αυτό όχι ακόμα ).

Τι να πώ... περιμένω με ανυπομονησία την 4.1 και όλες τις εφαρμογές που θα είναι πακέτο( raptor-menu ??? ) .

Πέρα από όλο το Evil που έβγαλα έχει και πολλά καλά. Οι apps που έχουν γίνει port είναι MUST ( βλέπε Ktorrent 3.0, digiKam, Qtpfsgui, gtk-kde4, Yakuake ( OMG δεν κάνω χωρίς αυτό !), Kate και δεν συμμαζεύεται ( γενικά δεν κάνω χωρίς τις παραπάνω ) και γενικά αυτές που υπάρχουν σαν KDE apps ( βλέπε Dolphin ), θα μπορούσα να συνεχίσω αλλά θα πάρει πολλές σελίδες.

PS: Τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά, απλά αν δεν υπήρχε το share folder bug, θα ήμουν πολύ ποιο chill. Στο τέλος θα γίνει του "The Empires Strike Back" ( ηχητικά εφέ *Ουάααααααα...*//fade out).

0 comments: