Βαράτε με και ας φταίω, ούτως ή άλλος τσάμπα είναι...



Το λοιπόν, ξανά για άλλη μια φορά γράφω αργοπορημένα post ( Fuck ), sorry about that. Έχουμε και λέμε. Το Android και τα gPhones είναι μερικές βδομάδες μακριά το πιο πιθανό είναι να τα δούμε κατά Νοέμβρη από ότι ακούω τέλος πάντων.

Συνεχίζοντας με τα άσχετα. Νομίζω πως επιτέλους θα καταφέρω να βρω άτομα για Band. Πρόβλημα: τεράστια έλλειψη χρόνου.


Ψάχνω μαζί με το καλό παιδί και άξιο παλικάρι ( aka rafael ) να βρω κάτι για γυμναστική ( πέρα του Aikido γιατί θέλω να διατηρήσω την πολύ καλή σωματοδομή που έχτισα τόσα χρόνια ). Σήμερα έκανα μια αρκετά καλή εκγύμναση ( push ups - Kung Fu ), αλλά θέλω να ανακτήσω την παλιά κράση μου ! Δηλαδή να μπορώ να τρέξω όσο θέλω.

Αφού δεν μας έκατσε το Tenis ( ακούς εκεί 40 Euro το μήνα για 2 ώρες την βδομάδα, δεν πάμε καλά ), θα δούμε για κολύμβηση και αν δεν κάτσει και αυτό θα του πω για Basket που απλά λιώνεις στον ιδρώτα και με την κατάλληλη προθέρμανση είναι ιδανική γυμναστική.

Τέλος, έχω να στάξω χρήμα πάλη γιατί επιτέλους θέλω να πάρω κάποια πράγματα από το εξωτερικό μιας και που εμείς στο Elladistan δεν επιτρέπεται να τα έχουμε και αν τα έχουμε είναι σε εξωφρενικές τιμές.

PS: Ξεκίνησε DEXTER Season 3 .!. FUCK O_O YEAH .!.

0 comments: