Yawn... NO, κορόιδο !




Ξανά λοιπόν αργοπορημένο post. Η ( γαμημένη ) εξεταστική τελείωσε και από την άλλη βδομάδα ξεκινούν ( πάλι ) μαθήματα. Άντε να ξεκινήσω τις προπονήσεις γιατί σκούριασα.

Τι θέλω να κάνω: Fuck... έχω γεμίσει τον Firefox με τόσα addons που το κάτω μέρος μοιάζει με αγωνιστικό αυτοκίνητο... ( τουλάχιστον έχει την ταχύτητα για να είναι αγωνιστικό ). Θέλω να ξεφορτωθώ κάποια από αυτά. Το addon Yoono τα σπάει και εκτός από το 3~4 addons που αντικατέστησε είναι πολύ βολικό και καλό σαν σύνολο. Γιατί άλλο να έχεις 10~20 άσχετες υπηρεσίες “that's all there is to it” και άλλο να είναι “όλα σε ένα νοικοκυρεμένα”.

Αυτό που θα ήθελα να δοκιμάσω, είναι ένα άλλος browser εκτός του Firefox ( ξέρω... WTF ), όχι δεν είναι ο Chrome ( αν και θα του ρίξω και αυτού μια ματιά ), είναι ο Flock. Ο Flock 2.0 για την ακρίβια είναι Firefox 3.* based με την ταχύτητα and stuff, αλλά το όλο πρόβλημα είναι το γνωστό “ρε πούστη μου... που είναι τα addons”. Ε, ναι, OK έχει μερικά addons αλλά δεν είναι Firefox. Σωστά ? *Bizzz* Λάθος(!), χθές βρήκα ένα blog που έλεγε πως στον Flock με κάποιο πειραματικό ( -μαγικό ? ) τρόπο τα addons του Firefox μετατρέπονται σε addons του Flock.

PS: Σε αυτό το post θα όλα τα links έχουν μπει από ένα addon του Firefox, το Zemanta ( Check this shit out ! ).

Reblog this post [with Zemanta]

0 comments: