Oh My God... I'm mean... Oh ME !

Τώρα που ξεκινάει η καινούρια ( μαθητική ) χρονιά σκέπτομαι να κάνω κάποια πράγματα. Το πρώτο από όλα αυτά θα είναι φυσικά να πάρω το HTC Dream ( ή κάποιο καλύτερο Android Mobile ). Εκτός από αυτό το, δεύτερο Gadget που κάποια στιγμή θα πάρω ( που θα πάει... ) είναι το Sleeptracker.


Άλλα σχέδια αγορών είναι ίσος ένα ποδήλατο. Δεν ξέρω για αυτό αλλά τώρα που έχω σταματήσει το Kung Fu τα πόδια μου άρχισαν αν "χαλαρώνουν" κάπως και δεν μπορώ να κάνω την πρώτη γυμναστική πάντα. Θα ήθελα να την κάνω μια φορά την βδομάδα τουλάχιστον ( η καλύτερη άσκηση για τα πόδια ).Επίσης το ποδήλατο θα βοηθήσει να αποκτήσω τα πνευμόνια μου τα οποία σίγουρα έχω "χάσει". Επίσης, αν είναι δυνατόν να πάρω μια συσκευή που κάνει massage σε όλη την πλάτη.

Πέραν όλων αυτόν. Πίσω στον Tech κόσμο. Βρήκα ένα πολύ ενδιαφέρον site που πραγματικά σε βοηθά να μάθεις ξένες γλώσσες. Αυτό είναι το Busuu. Το Busuu είναι πάρα πολύ βολικό και web 2.0 καθώς εκτός του ότι είναι user friendly σε βοηθά να "συνδεθείς" με άτομα που μιλάνε την γλώσσα που θες να μάθεις και αυτοί να σε βοηθήσουν με την σειρά τους ! Ένα ακόμα site που ενθουσιάζει είναι το Oosha ( Web application Oosah hosts a whopping one terabyte (that's 1,024 gigabytes) of media online for free. In addition to hosting videos, photos, and music you upload directly to the site, Oosah also integrates with Flickr, Picasa Web Albums, Facebook, and YouTube. Once you've connected your accounts, you can actually drag and drop photos between webapps—so, for example, if you uploaded a photo to Oosah that you wanted to add to a Flickr set, you can just drag and drop it onto Flickr in the sidebar. Oosah does have its limitations: Apart from hosting media only (no documents or executables here), you're limited to 200MB per video and 9MB per audio file.) ).

Το καλύτερο όλων που έχει το Oosha ? Έχει ιδική mobile έκδοση που μπορούμε να βλέπουμε μέσα του Browser του κινητού μας !


Reblog this post [with Zemanta]

0 comments: